Medlemmernes side

Her kan alle skrive et indlæg til foreningen. Et indlæg, som ønskes optaget under denne rubrik, er en mulighed for medlemmer til at debatere ting eller emner, som de er optaget af og som de ønsker at bringe til debat blandt medlemmerne i Havklit Grundejerforening. Indlæg er alene udtryk for de enkeltes egne synspunkter og ansvar. Grundejerforeningens bestyrelse er ikke ansvarlig for fremsatte indlæg og synspunkter. Henvendelser og forslag til behandling på generalforsamlingen til bestyrelsen skal, som sædvanligt fremsættes direkte til bestyrelsen efter de retninslinier, som er er præciseret i foreningens vedtægter. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg som vi finder upassende og/eller anstødelige. Indlæg fjernes efter 3 måneder med mindre du giver besked om andet.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape: